Ustvarjalci predstave: murdermystery.si

Igrata: Gregor Močivnik, Maša Tiselj

Team building v stilu ameriške mafije (Al Capone) je odlična predstava, primerna za manjše do srednje velike skupine. Različica zahteva več sodelovanja s strani udeležencev, saj gre tu v osnovi za igranje vlog.

Vlogo osumljencev prevzame šest udeležencev večerje (tri moške in tri ženske vloge), ki jih izberete med udeleženci - tiste najbolj nadobudne, ki z veseljem stopijo v ospredje in se pri tem zabavajo. Osumljenci dobijo knjižice z opisom svojih likov ter vrstice besedila, ki jih bodo brali kot liki. Reševanje je začinjeno z uporabo fotografskih dokazov, fizičnih dokazov, ter časopisnih izrezkov, v katerih udeleženci iščejo namige za razrešitev zločina. V primeru participativne izvedbe se umor zgodi v zakulisju (nihče si ne želi ostati brez katerega od udeležencev), o njem pa izveste s strani osumljencev. Če želite večjo mero sodelovanja in zelo interaktiven dogodek, ki ga boste v veliki meri oblikovali vi oz. tisti izmed udeležencev, je Umor v Gradnu prava stvar! Predstavlja klasičen team building, kjer se prisotni povežejo v skupine ter sodelujejo med seboj, da razrešijo umor.

Dogodek vzpodbuja razvoj timskega dela, skupno reševanje raznih zapletov pa zahteva od udeležencev kreativno razmišljanje in sposobnost učinkovite komunikacije na več nivojih. Posebnost takšnega dogodka je, da se zabavajo in sodelujejo prav vsi – tudi tisti, ki se klasičnih team buildingov sicer ne udeležujejo z veseljem.

In nove zvezde bodo rojene. Nepozabno!

Več o interaktivni predstavi za zaključene skupine: https://www.spasteater.si/predstave/umor-v-grandu