Avtor: Po knjižni uspešnici Jeanie Linders

Prevod in priredba: Muck Desa

Režija: Kleflin Nina

Igrajo: Helena Blagne, Salome, Zvezdana Mlakar/Damjana Golavšek, Urška VučakMarkež

GROZNO HECNA IN STRAŠNO ZABAVNA!

»Menopavza – poimenujmo jo, kar tudi je, dame! – skočila je iz omare in zdaj je v vsej veličini na odru ... privablja veliko smeha iz občinstva, v katerem sedijo ženske poznavalke in ... tudi moški! Ali govorimo občutljivih letih? Kje pa!!!

Štiri ženske v 'fantastičnih' letih so na razprodaji damskega perila. Nič nimajo skupnega, razen čipkasteganedrčka IN: izgubo spomina, navale vročice,nočno potenje, ne dovolj seksa, preveč seksa in ... saj veste!

Ta noro zabaven muzikal o dramatičnosti menopavze se dogaja ob velikih hitih iz 60-ih, 70-ih in 80-ih, ki vas bodo dvignili plešoče s sedežev, dvorano pa bodo preplavili vzkliki navdušenja in ploskanje.

Pridružite se sestrski druščini!

Zabavna je, polna samoironije in do konca sproščena, ne glede na to, kako podivjani so hormoni. Preverite, čemu se je na glas smejalo že 11 milijonov ljudi po svetu! In med njimi je tudi veliko moških! Kajti to je EDINA menopavza, ki jo imajo moški noro radi!V njej prepoznajo svoje žene, mame, sestre, prijateljice ... mladini pa bo naenkrat vse bolj jasno glede mam in babic.

Vam rečemo, za zjokat smešno!