Igrajo: Gašper Rifelj, Irena Yebuah Tiran, Jan Bučar, Nejc Simčič, Srđan Milovanović, Blaž Vrbič, in drugi (skupaj 14 nastopajočih)

Kdo ne pozna svetovno znanega podviga o pobegu na prostost in optimistične zgodbe o prijateljstvu?!

V New Yorškem mestnem živalskem vrtu završi! Živali, ki najbolj pogrešajo svobodo, so se odločile, da ga zapustijo in se podajo veliki dogodivščini naproti. Ta se bo končala z divjo zabavo in »muvanjem« na plaži Madagascarja – saj poznate refren »I like to move it, move it«, »Jaz rad ga muvam, muvam«?

V like leva, povodnega konja, pingvinov, žirafe, zebre in lemurja se v tem pustolovskem muzikalu vživijo znani pevci in igralci!

O PREDSTAVI

Za izjemen prevod slovenskega besedila in tudi naslovne pesmi »I like to move it, move it/Jaz rad ga muvam, muvam« je poskrbel Janez Usenik. Še preden se predstava konča, jo gledalci že znajo na pamet! Glasba, napisana v pop stilu, kar »žgečka« po podplatih! Za vrhunsko glasbeno izvedbo je poskrbel glasbeni oče slovenskih muzikalov Simon Dvoršak, za odlično koreografijo nastopajočih pa večkrat nagrajena prva dama muzikalov pri nas, Mojca Horvat. Za izpiljenost vokalov je poskrbela Eva Černe. Predstava je pripravljena v posebnem sodelovanju z Music Theatre International – Europe (www.mtishows.eu), po uspešni, istoimenski Dreamworksovi risanki. Gre za Licenčni projekt, ki ga NAGP produkcija s producentom Nejcem Avbljem po velikem uspehu z muzikalom Moje pesmi, moje sanje pripravila v koprodukciji s Špas teatrom.

V muzikalu Madagascar plešejo in muvajo vsi – nastopajoči, gledalke, gledalci, tonski mojster, lučkarji in tudi Špasove hostese!

Predstava je pripravljena v posebnem sodelovanju z Music Theatre International (Europe)

Avtor knjige: Kevin Del Aguila, avtorja glasbe in besedil: George Norigea in Joel Someillan

Več o predstavi: https://www.spasteater.si/predstave/madagascar