Besedilo: Bojan Emeršič in Jure Karas

Režija: Jure Karas

Igra in kuha: Bojan Emeršič

Stari maček slovenskih odrov, televizijski mojster, ljubiteljski chef in mož, ki dobro ve, za kaj gre v življenju Bojan Emeršič - z novim receptom za smeh! Bojan Emeršič je človek z veliko modrostjo, zaupanja vreden in z milijon izkušnjami. V svoji komediji pod drobnogled postavi erotiko v partnerstvu. Ker veste … erotika ni le seks – erotika je življenje, je hrana, je zavreta strast v vsakdanjiku, je uživanje zvoka ob čin-činu, je dlan v dlani in pogled nekoga postrani… in mnogo, mnogo več!

Skupaj z vami Bojan v komediji zakuha najmočnejši afrodizijak na svetu, vmes pa pove veliko in še več o témah, o katerih se tudi s svojim partnerjem le redko pogovarjamo. O zadevah, ki jih v odnosu najbolj na glas zamolčimo, pa o tem, kdo se oblači za koga in zakaj so moški v resnici najbolj prijazna bitja na svetu! Razkrije, o čem razmišljamo med seksom in kam naj vljuden moški bulji, ker v dekolte pač ne gre! Bojan pove naglas VSE, česar si ne povemo, ker bi radi še ostali skupaj...

Komedija o odnosih, ljubezni, seksu in vsemu vmes!

BOJAN EMERŠIČ je izjemen vsestranski igralec in eden najbolj priljubljenih igralcev na gledaliških odrih v Sloveniji. Je večkratni nagrajenec stroke in občinstva, mojstrski televizijski voditelj in prvak uspešnih TV serij – kjerkoli nastopi, navdušuje! Bojan je eden prvakov ljubljanske Drame, kjer je igra najpomembnejše in najbolj zahtevne vloge. Je karizmatično duhovit, izjemen komik in pravi x-faktor v najbolj gledanih serijah ter razvedrilnih oddajah. BOJAN EMERŠIČ - DRUGAČE NE GRE, KOT DA GA IMAŠ RAD!

Več o predstavi: https://www.spasteater.si/predstave/erotika-po-emersicu